Nyheter

08 jul 2019
Fika, seger i Finland

På Mikkeli den 4 juli tog Fika (Adrian Chip-Youronpandidcamera) sin andra seger i år. Nu hade hon Mika Forss i sulkyn och vann lätt.

25 dec 2018
Genever uppfödarjulklapp

Vid sidan om ATG:s it-kaos i uppsittarkvällen i Sverige tog Genever en seger i Berlin den 23/12 körd av tränaren Victor Gentz, det var Genevers tredje seger i Tyskland..

14 sep 2018
I´m Sailing Krinolin King Cole

I ett E3 Bonuslopp på Örebro igår dirigerade Anders Svanstedt I´m Sailing till seger från tillägg med 3 längder, tid 14,7.
Röntgen av hästarna till auktionen den 28 sept. 255 Krinolin och 272 King Cole utfördes igår, ingen anmärkning.
Summering: ”En bra dag på jobbet”

05 jun 2018
Ice Coin seger ST:s unghästserie

Ice Coin debuterade den 24/5 med seger på Visbytravet och följde upp med att igår vinna ST:s Unghästserielopp, föredömligt körd av Claes Sjöström, som också tränar stoet.

10 maj 2018
Fika tog ny seger i Finland

I dag segrade Fika (Adrian Chip-Youronpandidcamera) i Lahti efter ledning från start till mål, körsven Hannu Torvinen.

05 apr 2018
Fika i Finland

Fika (Adrian Chip – Youronpandidcamera) tog sin första seger i kväll sedan exporten till Finland.
På Kuovola segrade hon överlägset med Hannu Torvinen som kusk.

08 dec 2017
I´m Sailing 2-årsvinnare

På Örebro i går gjorde I´m Sailing (Maharajah-Youronpandidkamera) debut. Hon segrade på 19,7 2100 m med 6 längder på något tung bana. Anders Svanstedt tränar och kör.

11 maj 2017
Ginotonic ny seger på Bergsåker

I ett lärlings/ungdomslopp på Bergsåker tog GINOTONIC (Maharajah-Youronpandidcamera) en ny seger med duktige Oskar J Andersson i sulkyn, väl matchat av tränaren Björn Röcklinger. Det var ledning från start till mål på nya voltstartrekordet 15,7.

01 apr 2017
Ginotonic tredje raka

Igår tog GINOTONIC (Maharajah-Youronpandidcamera) tredje raka segern, nu åter på Bergsåker med Ulf Eriksson i sulkyn. Tränaren Björn Röcklinger har satt hästen i strålande form, och från sitt tolfte spår blev favoritsegern lätt.

24 mar 2017
Ginotonic andra raka

På Bergsåker i onsdags tog GINOTONIC en ny seger. Från ett 12-spår med press i dödens visade han sin styrka, åter med Ulf Eriksson i sulkyn, tränad av Björn Röcklinger.

11 mar 2017
Ginotonic seger på Solvalla

I sin tredje start tog GINOTONIC (Maharajah-Youronpandidcamera) sin första seger på ett övertygande sätt. Ulf Eriksson körde och Björn Röcklinger, som befinner sig i härligt segerflyt, tränar.

31 dec 2016
Fika i överlägsen seger

I går på Axevalla i Svensk Travsports Unghästserie, Fyraåriga Ston segrade FIKA (Adrian Chip – Youronpandidcamera) med 5 längder föredömligt körd och tränad av Anders Svanstedt.

01 aug 2016
Fika på V75

I ett flerklasslopp 2640 meter på Bollnäs i lördags segrade Fika (Adrian Chip-Youronpandidcamera) på ett imponerande sett. Lånekusken Ulf Eriksson körde till spets och kontrade ut anfallande favoriten Backorder på upploppet till säker seger. Anders Svanstedt tränar.

14 jun 2016
Fika i ST:s Unghästserie

Färjestad firade 80-årsjubileum i går. I ST:s Unghästserie för fyraåriga ston firade Fika med att från tillägg vinna en meriterande seger. Anders Svanstedt kunde efter en behärskad styrning gå ifrån på nytt rekord till vinst med 2,5 längd

 

12 maj 2016
Fika seger på Axevalla

Anders Svanstedt hoppades på spets och ledning. Fika visade god form och ledde hela vägen in i mål.

27 dec 2015
Blixtodunder avslutar året med seger

I inledande montéloppet på Solvallas V75dag igår tog Blixtodunder (Express It – Iuroskur) revansch på Seyffenstein,som slog honom i förra starten. Nu hade han sin ordinarie ryttare Jenny Brunzell som gav honom en perfekt resa i ett tufft lopp.

06 dec 2015
Montédublett

På Rommes V75-dag igår i inledande montéloppet placerade sig 2 bröder på första och andra plats!
BLIXTODUNDER segrade (Express It) och AERONAUT (Civil Action) blev tvåa, båda är söner till framlidna stoet Iuroskur.
Duktiga ryttare var Jenny Brunzell och Ann-Charlotte Arnesson som svarade för smarta styrningar.

18 okt 2015
Favoritseger för Blixten

På Örebro igår gjorde åter Blixtodunder med Jenny Brunzell i sadeln ett utmärkt lopp, när han segrade med ledning från start till mål på tiden 13,2. Janne Hellstedt tränar föredömligt!

06 okt 2015
Blixtodunder

På Romme i söndags segrade Blixtodunder (Express ItIuroskur) i montélopp med 20 meter tillägg, överlägset med 4 längder. Jenny Brunzell red offensivt och Jan Hellstedt tränar. Äldre brodern Aeronaut fick se sig slagen, blev femma i samma lopp! 

02 apr 2015
Aeronaut montevinnare

På Örebro i kväll tog Aeronaut (Civil Acion-Iuroskur) en överraskande och överlägsen seger i monté. Ann-Charlotte Arnesson svarade för en smart ritt, amatören Lars-Erik Eriksson har gjort ett gott tränarjobb!